Welke voeding is het beste voor uw medewerker en wat levert het op in de dagelijkse praktijk? Een diëtiste geeft advies over de beste voeding die past bij de leefstijl en wensen van uw medewerker. Een diëtiste kunt u bijvoorbeeld ook inzetten tijdens een gezondheidsweek binnen uw organisatie. Diëtisten geven dan inhoudelijk advies aan uw medewerkers over de beste voeding. Daarmee zorgt u ervoor dat uw medewerkers weten hoe zij gezond kunnen eten en daarmee vitaler kunnen zijn.
Na afloop van het programma zijn er een of meer van de volgende positieve veranderingen:
De werkgever of de bedrijfsarts verwijst medewerkers die in aanmerking komen voor een dieetadvies.
De zorg wordt uitgevoerd door gediplomeerden diëtisten van DCN. Alle DCN-diëtisten zijn ingeschreven in het paramedische kwaliteitsregister en op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het voedingsadvies is maatwerk met persoonlijke aandacht en begeleiding. Dit strekt zich uit van adviezen over gezonde voeding, afvallen, hoog cholesterol, diabetes tot complexe adviezen bij allergie, maag/darm- en eetproblemen. De kosten zijn € 81,- per uur, exclusief reis- en overheadkosten afhankelijk van het programma en de locatie.